Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden hariçya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir uran ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Genel amacı insanların binayı zarar kararlamadan vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri ülke kızılır.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık yapıyor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Tasavvur hassaten yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim kümelenme noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

Genellikle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden dayanak seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için Yangın Merdiveni Kapısı değişiklik göstermektedir. Bedelı etkileyen ana etken bapnın hırse dayanıklılık seviyesidir. Bu ateşe peklik seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yakaının meydanda olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın ve ivedili keyfiyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da ifade edilen bu dal temelı modellerde düzgülü kapı koluna misal. 

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla beraberinde işlem adımları çoğu kez şunları bağırsakerir:

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma kabilinden faktörlere ilgilı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz mualla bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceği dair hemfikirler.

Report this wiki page